The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 82 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.2.17 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/global.php(961) : eval()'d code 82 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/member.php 30 require_once
Warning [2] Undefined array key "yahoo" - Line: 14 - File: member.php(2132) : eval()'d code PHP 8.2.17 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/member.php(2132) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/member.php 2132 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  



ningtits
(Newbie)
*

Registration Date: 18-08-2021
Date of Birth: Not Specified
Local Time: 28-03-2024 at 11:23 AM
Status: Offline


ningtits's Forum Info
Joined: 18-08-2021
Last Visit: 18-08-2021, 06:01 AM
Total Posts: 0 (0 posts per day | 0 percent of total posts)
Total Threads: 0 (0 threads per day | 0 percent of total threads)
Time Spent Online: 7 Minutes, 35 Seconds
Reputation: 0 [Details]

ningtits's Contact Details
Skype ID: https://www.toppo-lightingdk.com/led-trunk-line-rt-system/

Additional Info About ningtits
Bio:
LED Trunk Linear System (lineært kanal-system) er en sætning, vi ofte hører inden for kommerciel indretning, men hvad betyder det, hvordan bruger vi det? Denne artikel giver et dybdegående kig på LED lineær belysning og giver dig indsigt i, hvordan og hvor du kan bruge den, så du nemt kan forvandle dit kontor til et cool, high-end kontor i moderne stil!


Lad os først tale om LED Linear Light. LED er en forkortelse for "lysemitterende dioder", en effektiv og langtidsholdbar kilde, der bruger halvledere til at omdanne elektrisk energi til lys. Når der påføres en passende spænding på ledningerne, kan elektronerne rekombineres med "elektronhuller" i enheden og frigive energi i form af fotoner (lys). Lysets farve bestemmes af halvlederens energi.


Ja, det er en teknisk ting, lad os se på, hvordan LED'er dannes.


LED'er dukkede op i begyndelsen af 1962 og blev brugt som brugsdele i elektroniske produkter, f.eks. advarselslamper. Tidlige LED'er var begrænset til infrarødt lys med lav intensitet, som f.eks. dem, der stadig anvendes i fjernbetjeninger. Kan du huske de LED-ure med sorte skærme, vil røde tal vises, når du trykker på knappen? Den første synlige LED er også meget lavintensiv og begrænset til rødt, men nu anvendes moderne LED'er i det synlige, ultraviolette og infrarøde bølgelængdeområde, og de kan opnå høj effekt i belysning.

LED-linjelys er ganske enkelt pakket i en lang, smal kuvert, hvor der anvendes en række "lysdioder" til at danne en lysstrimmel. Dette enkle koncept har revolutioneret den måde, vi belyser rum på.


Lange rum såsom belysning af kontorer, lagerbygninger og butikslokaler er vanskelige at belyse, før LED-lineærkonceptet opstod. Disse rum belyses med store industrielle glødepærer. Lineær belysning begyndte at udvikle sig i 1950'erne, primært til lysstofrør i industrielle rum. I 1970'erne blev denne teknologi anvendt i hjem, garager og værksteder samt i butikslokaler. Dette skaber yderligere et behov for billigere og mere æstetisk tiltalende armaturer. Det er ikke muligt at producere kontinuerligt uafbrudt lys før LED, fordi lysstofrøret skal stoppe og begynde at efterlade sorte eller mørke pletter.


Det forbedrede udseende dukkede først op i begyndelsen af 2000, og vi kender de tidlige versioner af LED-linjelamperne. Efterspørgslen efter tri-proof LED-light er enorm og fortsætter med at vokse. Forskellen nu er, at lineær arkitektonisk belysning og LED-teknologien udvider anvendelsesområdet for lineære armaturer. Efterhånden som æstetikken og ydeevnen forbedres, skiller den sig ud fra det gamle traditionelle kabinet, idet den anvender materialer på en bedre måde og vedtager mere avanceret teknologi, fortsætter industrien med at udvikle sig.


LED-linjelamper (lineært kanalanlæg) regler og standarder

Caihao Optoelectronics kunder vil gerne vide noget om belysningsstandarder og -regler, især på offentlige steder og arbejdspladser. Med mange års erfaring med fremstilling af LED-belysning kan vi give råd!


En af de vigtigste regler handler om blænding af belysning. Overdreven blænding fra belysning kan forårsage øjenbelastning og hovedpine, så det er vigtigt at reducere direkte blænding og reflekteret blænding i kontormiljøet. Unified Glare Scale (UGR) anvendes som et mål for blænding og beregnes ved at dividere blændingen fra alle synlige lys med rummets baggrundslaminat. I et kontormiljø anses en UGR på under 19 for at være den bedste koncentration, der er acceptabel.


LED-belysningsniveauet (lumen) er også vigtigt. Dette er grundlæggende niveauet af lysstyrke i rummet, som normalt måles fra en bestemt højde, f.eks. højden på et skrivebord i et kontor. De arkitektoniske standarder for belysningsdesign fastsætter det anbefalede niveau af lumen i forskellige områder af kommercielt byggeri.


Hvorfor bruge LED High Bay Light (lineært kanalanlæg)?

Vores kunder sætter pris på de mange fordele ved LED-lineær belysning(lineært kanalanlæg) , herunder:


Æstetik - Hvis udseendet er vigtigt for dig, er LED-linjelysene meget kraftige. Det giver en stor alsidighed til at skabe unikke og overbevisende designs. Tilpassede vinkler, kurver og farver med brugerdefineret udseende er blot nogle få af de muligheder, der er til rådighed, hvilket gør anvendelsen af LED-linjelys let.


Retningsbestemt lys - LED'er er retningsbestemt, hvilket reducerer behovet for reflektorer og diffusorer, der kan fange lyset.


Farvetemperatur - LED-linjelys (lineært kanalanlæg)giver et bredt udvalg af farvetemperaturer, der påvirker, hvordan øjet opfatter lys. Fra kold hvid til varm hvid kan forskellige temperaturer bruges til at skabe en atmosfære og stemning i rummet. Neutralhvid eller 4000 Kelvin bruger sit tekniske navn og anbefales til kontor- og butiksområder, der giver det mest behagelige miljø.


Omkostningseffektiv - En klar fordel, LED tube light fungerer meget effektivt på grund af dens lave strømforbrug og iboende levetid; LED er mange gange længere end lysstofrør og har typisk en levetid på mere end 50.000 timer.

Sex: Undisclosed